Äntligen kan vi vara ute på jobbet.

Hoppas allt är fint mer er. 

Jag kom precis hem ifrån jobbet. Haft en riktigt tuff vecka denna veckan. Behövt hoppa in och ta många extrapass på grund av att många i personalen varit sjuka. Och på grund av rådande situation med corona så får ju ingen komma med minsta symtom, vilket är förståeligt men de gör ju att vi andra får jobba extra rätt ofta. 

Denna veckan har de ju varit så otroligt bra väder så de gör ju de inte bättre direkt. Vi har ju en stor terrass på boendet där jag jobbar men den är i solläge hela dagarna och de är inga som orkar vara där då blir så fruktansvärt varmt samt att de är helt vindstilla. 

Jag kände faktiskt idag att för att vi ska vi kunna jobba såhär hela sommaren med förlängda arbetspass så måste vi kunna använda terassen så jag pratade ihop mig med kollegorna och vi bestämde oss för att mejla kommunen. 

Vi sökte upp lite olika varianter innan och tog fram lite olika alternativ. Inne på sunsoff.se hade de sjukt många olika varianter terassmarkiser så vi skickade med lite olika alternativ i mejlet och hoppas nu att kommunen tar tag i detta och beställer till oss. 

En kollega hade hört tips om just sunoff om deras kundservice samt enkelheten att få en måttbeställd terassmarkis därav valde vi dem. 

Tycker alla boenden borde ha rätt till terassmarkiser på deras terrasser för att kunna få bättre arbetsmiljö på arbetsplatsen, så ligg på era chefer/kommuner!!

Ha en fin dag!