Jakten på system

Ni som följt mig ett tag vet att jag jobbar på en fabrik.. Jag trivs väldigt bra och har just den friheten jag vill ha, dock händer det allt för ofta att jag får samtal efter jobbat pga att något ligger nere, något system har slutat funka utan anledning.

Jag måste antingen försöka guida dom via telefon eller åka in till jobbet för att se vad det är som har hänt. Kan jag inte få igång systemet så är det supporten jag får ringa och värdefull tid försvinner.

Lösningen? Ett nytt Cmms system som är i världsklass.
Här kan jag se direkta mobilen, platan eller datorn vad det är som strular, ta ut rapporter, optimera, optimera och optimera.
Vilket underbart system, jag kan säga att det har sparat mig en hel del huvudvärk vilket är otroligt skönt.

Tack Peter för att du våga tro på min research och tack för att du våga gå på min rekommendation!