Red hot chilli johnny

Är inte stark mat typ livet? Ärligt det finns inget bättre än att beställa någon riktigt spicy rätt och bara känna hur hela munnen fattas eld av all spice och smak. Det får gärna vara så starkt att jag sitter och liksom kämpar för att kunna andas. Det är då jag tycker mat är som allra godast. Men det finns inget bättre att efter ha bränt munnen med lite riktigt stark mat, trycka i några prillor för att hetta till det lite extra.

Jag körde ofta på olika mintsmakande snus för att jag tyckte det var dem som brände allra mest i munnen

Men häromveckan hittade jag det perfekta märket och smak för snus. Speciellt för någon som mig som gillar stark mat så mycket. Det visar sig tydligen att snusmärket ettan snus har stark snus smak! När jag hittade detta blev jag helt ställd. Jag åkte runt till typ 14 olika bensinmackar men alla hade slut på dom, jag antar att dom är väldigt populära, men till sist så hitta jag en butik som hade 2 kvar. 

så tillslut fick tag på den så förändrades hela mitt liv. Nu kan du ge dig som tusan på att munnen brinner rejält av både mat & snus. Det är förmodligen det bästa fyndet jag gjort i mitt liv. Kommer förevigt vara glad för att jag upptäckte Ettan snus.

SnusMe är en sån sjukt nice hemsida där du kan beställa snus direkt hem till dörren. Ärligt, kolla deras hemsida nu, dom har typ varenda snus som finns! Jag brukar beställa typ en stock i veckan, och sen dess har livet verkligen blivit en bättre plats.