Sidobord i stål

Länge har jag varit ute efter ett sidobord i stål, det verkar ju vara omöjligt att hitta! Jag har kollat på alla butiker jag kunde hitta, mest för att jag inte gillar att shoppa online.

Jag vill ju kunna känna på materialen och se hur bordet är konstruerat innan jag väljer att köpa. Jag gav upp en period och tänkte att jag skulle ha samma gamla plastbord i år igen.

Men som tur var fanns det en person som lät mig tänka om. Häromdagen blev det nämligen så att jag stötte på min granne, som bor längst upp i huset, som bar på ett paket med en cafémöbel i. Jag frågade lite om den och hon berättade att hon beställt den på nätet och jag frågade om jag kunde få se hur det såg ut då jag var ute efter ett sidobord, men vågade inte riktigt köpa hem från nätet.

Det visade sig att företag hon handlat hos inte bara hade bra kvalité, utan även två butiker! Jag begav mig till en utav butikerna, för den ena ligger
smidigt nog inte mer än 25 minuter ifrån mig. Jag hittade DET perfekta sidobordet. Till inte bara bra pris, utan till en sjukt bra kvalité. Tack grannen för att du fick mig att våga handla online. I alla fall när
jag ska köpa sidobord från Bra Sommarmöbler!