Sommarens husfix

Nu till sommaren vill jag nog ta och göra i ordning en del saker som jag tänkt på länge. Kanske blir det till och med att vi gör i ordning och fixar om i trädgården, men första viktigaste detaljen är ändå att få in takfönster på övervåningen. Det ger ett så mycket bättre ljusinsläpp och det skapar mer trivsel på övervåningen.

Att både kunna få in dagsljus, frisk luft och ha en härlig utsikt är något vi verkligen sett fram emot. Jag har varit i kontakt med Mockfjärds och jag fick inte bara ett väldigt gott bemötande, utan fick till min glädje veta att de erbjuder Takfönster från Velux, som till och med är marknadsledande leverantörer av takfönster. Det är viktigt för oss att det finns möjlighet till bra värmeisolering.

Jag är själv inte så kunnig och då känns det skönt att kunna förlita sig på någon annan. Det är ju inte kul om vintern kommer och det blir betydligt kallare på övervåningen, det problemet fick ju en kompis som hade tagit in av en snabb och billig lösning. På Mockfjärds har de filosofin av att det ska vara snyggt, slitstarkt och minimalt med underhåll. Det låter som något för mig och frugan.